Tko smo mi?

Servis Racunala Novi Zagreb
Servis Racunala Novi Zagreb

Servis Računala Novi Zagreb čini ekipa iskusnih servisera s dugogodišnjim iskustvom u u informatičkoj djelatnosti. Počeli smo sa servisom još kasnih 90-ih godina, od vremena prvih PC računala i uvođenja Interneta do danas kada prevladavaju prijenosna računala .

Osnovna ideja našeg servisa je da vam sto više olakšamo stresne situacije kada vam vaše računalo otkaže suradnju, bilo da je skroz prestalo raditi, oštetilo se (razbijen ekran ili prolivena tekućina po tipkovnici) ili se jednostavno usporilo do te mjere da ga više ne možete normalno koristiti i omogućimo vam što brže otklanjanje kvara.

Obično stvari krenu naopako kada to najmanje očekujemo, a kada se to dogodi i s nečime što koristimo svaki dan, kao što su računala, nije nam svejedno. Zatim počinje nervoza, traženje najbližeg servisa, pa mijenjanje vlastitog rasporeda kako bi sve stigli obaviti… Upravo zbog toga osim što možete donesti računalo kod nas u servis, nudimo i pick-up, drop-off uslugu (dolazimo po računalo isti li sljedeći radni dan i popravljenog isporučujemo na Vašu adresu nakon popravka) na području Grada Zagreba. Za Dalju okolicu i ostatak Hrvatska moguće je slanje kurirskim službama.

Kako radimo

  • Prijem opreme/uređaja
  • Testiranje te utvrđenje kvara
  • Popravak
  • Zadovoljan korisnik 🙂

Naša iskustva

Desktop računala
Prijenosna računala
Lokalne mreže/internet
Korisnička podrška

Info

Servis Računala Novi Zagreb
Meleh d.o.o.
OIB: 51406057405
Ured (adresa za slanje pošte):
Froudeova 1, 10020 Zagreb

Sjedište:
Siget 16b
HR-10020 Zagreb, Croatia

a

Računalo ne radi kako spada?

Nazovite nas odmah!